2011 m. balandžio 15 d., penktadienis

Izoliacija

  Kiekvienas savo namuose norime jaustis komfortiškai ir nebūti blaškomi pašalinių veiksnių. Juk nepatogiai jaustis gali priversti net ir netinkama būsto temperatūra, to išvengti galima naudojant įvairią savo namo izoliaciją, kas reiškia namo atskirimą ( izoliaciją ) nuo išorės veiksnių, sudarant viduje norimą atmosferą.


  Vienas iš jaukios atmosferos kūrimo aspektų yra pastovios, nekintančios patalpų temperatūros palaikymas, čia mums pasitarnauja šiluminė izoliacija, kuri, ją atlikus tinkamai, padės Jums palaikyti norimą pastato termo būseną.
  Kitas jaukios atmosferos kūrimo aspektas yra tinkamas patalpų vėdinimas, reikiamo oro drėgnumo balansas. Drėgmė į Jūsų patalpas gali patekti pro statinio konstrukcijas, tai gali pakenkti net vidaus apdailai ar sukelti kitokių nepatogumų, kad taip nenutiktų, turi būti užtikrinta gera pastato drėgmės izoliacija.
  Beabejo pašaliniai garsai taip pat gali trikdyti tiek Jus, tiek ir Jūsų kaimynus. Aplinka kurioje gyvename neretai būna triukšminga ir norisi rasti vietą, kurioje galima būtų ramiai pailsėti, atsipalaiduoti - šia vieta gali būti Jūsų namai, jei juose įrengta tinkama garso izoliacija.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą